termansen.info
Danmark kalder…

Jeg sidder her i trygge Frankrig, eller det virker i det mindste mere trygt end Danmark, hvis mand læser Ekstra Bladet, hvor der ligefrem er artikler om, hvad man skal gøre, hvis man møder en Tiger.

Artiklen er naturligvis kommet i verden på den triste begivenhed i Københavns ZOO, hvor en mand valgte at forcere tigernes indhegning - et mindre smart valg, hvis man ønsker at opleve flere dage i levende live. Jeg skal naturligvis ikke gøre mig klog på hvilke steder journalister på Ekstra Bladet opsøger, men en artikel omkring hvad jeg skal stille op, hvis jeg møder en tiger, er ikke ligefrem aktuel for mig. Jeg har ikke de store ambitioner om at løbe ind i tigere, hverken hjemme i Køge, eller her nede i Frankrig.

Netop Køge er min næste destination, da jeg langt om længe vender hjem til Danmark i morgen. Jeg må indrømme - og har gjort det flere gange her på siden - at det, at være væk hjemmefra i mere end en måned, det er absolut ikke noget jeg gør med glæde igen i fremtiden.

Jeg har allerede pakket de fleste af mine ting, alt det jeg ikke skal ha’ med til Danmark står nu på arbejdet her i Frankrig. Jeg har en del ting her nede, som jeg ved jeg ikke får brug for der hjemme, så jeg har valgt at efterlade dem her nede i de 2 1/2 uge jeg skal være der hjemme.

Dagen i morgen står i rejsens tegn. Jeg skal senest op klokken 5 i morgen, da toget køre her fra Vitré klokken 5:51.

Forventet ankomsttid i København: 13:00