termansen.info
bet365 tvinger mig til at snyde systemet

Bet365Da jeg ankom her til Frankrig, besluttede jeg mig for, at jeg langt om længe ville oprette en konto hos et bettingfirma. Min beslutning blev kun bekræftet af, at jeg ligger klart i spidsen af den pool vi har lavet på jobbet omkring Euro 2012 - blandt andet ramte jeg Spanien - Irland (4-0) spot on.

Jeg valgte bet365 som bettingfirma, da det lige var det første der poppede op, da jeg skulle træffe mit valg. Jeg må indrømme, at jeg så småt er begyndt at fortryde mit valg.

Jeg skal med det samme fastslå, at jeg ikke ved hvordan proceduren er hos andre betting firmaer, men det er fandme en af de mest bureaukratiske omgange jeg har været med til. Selve det med at oprette kontoen gik fint, jeg fik udfyldt alle mine oplysninger og fik også sat en lille sjat penge ind - så skal jeg love for der gik bureaukrati i den.

Jeg havde vagt at oprette en dansk konto, men da jeg sidder på en fransk IP, begyndte alle klokker åbenbart at ringe hos bet365. Jeg fik en besked om at kontakte dem via Live Chat, hvor en “Service medarbejder” kunne fortælle mig, at bet365 ville sende mig et brev på den adresse som jeg havde oplyst. Jeg skulle så indtaste denne kode, således at bet365 kunne bekræfte, at jeg rent faktisk var dansker. Før dette var gjort, kunne jeg ikke sætte flere penge ind på min konto. Fint nok tænkte jeg, det er lidt besværligt, men Camilla kan oplyse mig koden når den kommer og så er alt fint…

Som du nok kan gætte, så er alt ikke fint. Jeg loggede ind på bet365 efter jeg havde fået koden af Camilla og alt forløb fint. Nu skulle jeg dog pludselig også indtaste mit pasnummer, for at verificere, at jeg rent faktisk var over 18 år gammel. Efter den omgang, ville jeg så sætte lidt flere penge ind på min konto, da jeg havde væddemål ude på de penge jeg havde indsat da jeg oprettede kontoen.

Det skulle vise sig, at jeg stadig ikke kan sætte penge ind på min konto, fordi jeg sidder i Frankrig - dermed har hele proceduren blot været spild af tid. Hvis jeg fra start var blevet fortalt, at jeg ikke ville kunne sætte penge ind på min konto, hvis jeg sad i udlandet, så havde det været fint, så havde jeg fundet på et andet alternativ. Nu skal jeg i stedet omgå reglerne hvis jeg vil benytte min bet365 konto.

Jeg er så heldig, at jeg har et par servere stående der hjemme, hvorfor jeg kan lave remote forbindelse til disse, hvorfra jeg så skal logge på bet365’s side og så sætte penge ind på den måde, eller også skal jeg få Camilla til at logge på min konto og sætte penge på den måde.

Det kan da for pokker ikke være første gang at bet365 løber ind i dette problem og finder en løsning på det. Hvis brugeren er verificeret som dansker, med dansk bopæl, så har de vel deres på det tørre - der er vel ingen grund til at gøre det så besværligt, at ærlige folk bliver nød til at omgå reglerne for at benytte deres service.

At bet365 så heller ikke tilbyde live steaming af Euro 2012, hvilket faktisk var min primærer grund til at oprette en konto - men blot har “Live kommentator”, er heller ikke just med til at gøre min glæde for dem større. Næ, de kampe de ikke sender på “public tv” her i Frankrig (hvilket er halvdelen), dem tager jeg i selskab med P3.