termansen.info
Welcome to the dark side…

imageSå gik den ikke længere, jeg er nu også kommet over til den mørke side, idet jeg har anskaffet mig en MacBook Pro…

Jeg kan dermed nu erklære, at jeg nu er ejer af iPhone, iPad og MacBook Pro, hvilket vel gør mig til ultra Apple mand… :) Nu har jeg så chancen for at komme i gang med at kode lidt til min iPhone/iPad, som har været et af mine ønsker i længere tid.

Det eneste minus der nu er, er at jeg får endnu en maskine jeg skal slæbe med til Frankrig, da jeg både skal ha’ min arbejds PC (Windows XP), min private PC (Windows7) samt min MacBook Pro med til Vitré… det bliver noget af en håndbegage jeg skal ha’ med, men mon ikke det går.

Jeg havde faktisk overvejet lidt at installere Windows7 med BookCamp på min Mac, men da der lige pt. kun sidder 250GB harddisk i maskinen, så vil jeg gerne beholde det plads til min musik, film og serier, som jeg ønsker at medbringe til Frankrig. Jeg vil derfor bruge min Mac til leg, fornøjelse og surfing, mens min PC udelukkende skal bruge til at udvikle Sofabold.dk på. Dermed slipper jeg for at installere MySQL klient og alle de andre små værktøjer som jeg bruge til Sofabold, ligesom mit arkiv af klublogoer også fint kan blive liggende.

Med hensyn til forberedelse til min afrejse, så er det meste kommet på plads nu. Jeg har 2-4 småting jeg skal ha’ ordnet inden onsdag morgen, men jeg forventer faktisk, at alt er bragt i orden allerede mandag, således at hele tirsdagen kan bruges på at være sammen med Camilla og ungerne, samt få slappet lidt af, inden vi skal tideligt op onsdag, hvor jeg skal bruge stort set hele dagen (2 timer med fly og 4 1/2 time med tog) på transport.

Dagen i dag skal bruges sammen med Camilla, Niclas og Marcus - Daniel er sammen med en ven - da Camilla og Niclas har været indlagt på Roskilde Sygehus siden torsdag aften… ja, med endnu en omgang lungebetændelse…

Jeg håber dog der lige bliver tid til at se lidt fodbold, da Danmark jo som bekendt spiller mod Australien her klokken 17:00 (på TV2).