Nu i fuld douche mode…

Jeg har længe luret på den… faktisk siden den blev annonceret tilbage i efteråret 2017. Jeg var dog også godt klar over, at det ville være noget af en udskrivning og med en iPhone7 stående på bordet, var det ikke fordi jeg var håbløs bagud på teknologi.

Jeg tog dog beslutningen 100 procent i sidste uge, men derfra og så til at tage kortet op af lommen var der alligevel et stykke vej. Humac prøvede hårdt at gøre beslutningen svær. Den eneste butik i nærheden der havde den hjemme var Lyngby afdelingen og de havde kun en der allerede var pakket ud… nej tak!

Jeg tog derfor beslutningen om at bestille den direkte fra Apple. Jeg taler naturligvis om iPhoneX. Ja det er en sindssyg dyr telefon, mere end de fleste vil betale for en bærbar computer. Jeg kan sagtens forstå folk der sidder og ryster på hovedet, det gør jeg også lidt selv. Men nogle gange må man gerne forkæle sig selv lidt og dette var en lidt tidlige fødselsdagsgave til mig selv.

Det eneste jeg vil tillade mig at brokke mig over er, at Apple ikke udgav en (PRODUCT)RED™ iPhoneX, men “blot” har udgivet iPhone8 og iPhone8+ i serien. Jeg er kæmpe fan af støtte kampen mod AIDS, hvorfor jeg i stedet bestilte deres (PRODUCT)RED™ iPhoneX cover.

Det jeg dog pt. dog er mest imponeret over er, at jeg havde telefonen i hånden 22 timer og 33 minutter efter jeg havde afgivet min ordre hos Apple. Ingen dikkedarer eller noget, gratis shipping med TNT, åbenbart fra et lager Apple har i Eindhoven. Lige efter jeg havde bestilt hos Apple valgte jeg også at bestille blandt andet et par sko hos Adidas. Ligesom Apple tilbød Adidas også gratis levering – det ankommer så bare (ifølge Adidas) først mandag…

Jeg er godt klar over det er helligdag fredag, som jeg så kan bruge til at bede om hurtigere levering, men jeg jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Adidas ikke vælger at bruge de 30-40 kr. ekstra på transporten og gør kunden glad, i stedet for man som kunde sidder tilbage og føler ens pakke er på vej med et cykelbud fra Tyskland.

Selvfølgelig vil ekstra udgifter til transport gå ud over profit margin, men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg den er sikret på et par sko til 2000.- kr.

Jeg har det fint med at skulle vente 2-3 dage, hvis jeg afgiver en ordre på 300-600 kroner, men når vi kommer over det, så bør man som sælger altså gøre alt hvad man kan for at sikre kunden får sin ordre efter max 48 timer – gerne før!

Nå, det skulle ikke ende i en lang rant over Adidas – pointen var, at ja jeg ved godt jeg nu er i fuld douche mode…

 

Har du en kommentar du vil dele?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: