Projekt FC Roskilde (del 2)

For 3 måneder siden (5. August) mødtes FC Roskilde og FC Fredericia senest i NordicBet Ligaen, hvor det blev til en sikker 0-3 sejr til gæsterne fra Fredericia.Jeg fangede den gang et par okay skud fra sidelinjen, som du kan se herunder. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, at jeg skulle komme til at følge holdet så tæt som jeg gør nu.

På de 3 måneder er der sket ufattelig meget i FC Roskilde. Jeg har bl.a. set hvordan Christian Lønstrup, staben omkring og selvfølgelig spillerne har kæmpet, ligesom spillerne har løftet sig stille og roligt og begyndt at tro på egne evner igen.

Siden 12. September har jeg nærmest fulgt FC Roskilde spillerne dagligt til træning. Fået et langt større indblik i truppen og specielt de enkelte spillere. Det har været og er stadig en KÆMPE fornøjelse for mig at følge dem i det daglige. Som fodbold fan er det altid en fornøjelse at få et indblik bag kulisserne på et fodboldhold – se hvordan der arbejdes både overordnet, samt med de små detaljer.

Jeg påskønner højt, hvordan spillerne har taget imod mig og stille og roligt er begyndt at se det som noget naturligt jeg står på sidelinjen. Jeg ved jeg er udefrakommende og skal optjene noget kredit for at komme så tæt på som jeg nogle gange gør.

Fodbold kan være en kold verden hvor folk hurtig viser sig fra nogle andre sider end man havde forventet. Jeg elsker dog at jeg har kunne følge holdet uden bagtanker eller i jagten på nyheder, interviews eller billeder som andre forventer jeg levere. Jeg tager de billeder jeg gerne selv vil tage og dropper gerne et godt video klip, hvis der bliver sagt noget i klippet jeg mener bør holdes internt på holdet.

Rasmus Monnerup stod i spidsen af FC Roskilde i det seneste møde mellem de to klubber.

Selv på denne søndag, sidder jeg allerede og glæder mig en smule til det bliver mandag. Jeg glæder mig til at følge mandagens træning – forhåbentlig efter en sejr til FC Roskilde – da jeg står klar på sidelinjen, om det bliver en sejr eller ej.

Har du en kommentar du vil dele?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: