Leg med Sofabold logo

Sofabold Standard Logo
Sofabold Standard Logo

Det er formeltlig ikke de fleste der har opdaget det, men her i weekenden skete der en lille udskiftning af Sofabold’s logo på sofabold.dk fra vores standard logo, med en lille animation, til en udskiftning af en version af logoet, hvor “.dk” i logoet på den lille skærm, er blevet skiftet til en version med 3F Superliga logoet.

Denne udskiftning er lavet for at markere, at 3F Superligaen gik i luften i weekenden, på trods af to kampe måtte udskydes på grund af regn i Århus, samt kraftig blæst i Farum.

Sofabold 3F Superliga Logo
Sofabold 3F Superliga Logo

Her mandag aften er der så sket endnu en udskiftning af logoet, nemlig til en UEFA Champions League version, da de første 1/8 finaler i den fornemmeste klubturnering i Europa skydes i gang.

Sofabold UEFA Champions League Logo
Sofabold UEFA Champions League Logo

Torsdag giver vi plads til UEFA Europa League version, da 1/16 finalerne i denne turnering spilles, hvor blandt andet F.C. København skal i aktion mod Celtic i Telia Parken.

Sofabold UEFA Europa League Logo
Sofabold UEFA Europa League Logo

På Sofabold er vi også rigtig glade for den næstbedste række her hjemme, specielt efter NENT / TV3 SPORT har sikret sig rettighederne til at sende samtlige kampe fra runden på Viaplay, med danske kommentatorer og produceret af TV3 SPORT, således NordicBet Ligaen også får den opmærksomhed som ligaen fortjener.

Sofabold NordicBet Liga Logo
Sofabold NordicBet Liga Logo

Vi kunne naturligvis ikke drømme om at glemme 2. Division, der starter 6. marts, med et opgør mellem FC Helsingør og Brønshøj Boldklub, hvilket vi naturligvis også kommer til at markere på sofabold.dk.

Sofabold 2 Division Logo
Sofabold 2 Division Logo

Alle GIF animationerne er lavet i Photoshop, mens “flimmer” delen også har været en tur igennem Final Cut Pro, for derefter at blive konverteret fra video til GIF.

Har du en kommentar du vil dele?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: