Info

Født i 1974, så jeg kan ikke længere påstå jeg er en del af ungdommen i dagens Danmark. Jeg forsøger dog at holde mig up-to-date på hvad der sker inden for ny teknologi og bliver aldrig for gammel til at blive begejstret over en Apple event.

Som iPhone ejer siden iPhone 3G telefon, er jeg dybt begravet i Apple’s økosystem, hvilket kun blev forstærket i 2012 da jeg købte min første MacBook Pro. Jeg er nu på min tredje, men min primære maskine er dog min iMac 27″ som jeg laver alt mit arbejde på.

Langt den største del af min tid går med Sofabold.dk, som jeg startede som et hobby projekt tilbage i 2011. Siden har Sofabold vokset sig så stor, at den nu tager cirka 90 procent af min arbejdstid. Som redaktør/udvikler, samt ikke mindst ejer, er der altid noget at tage sig til – det er dog altid en fornøjelse, da jeg kan skifte mellem at udvikle og den daglige drift.

Samtidig med jeg har et konstant vågent øje på Sofabold, prøver jeg også at dyrke min nye interesse, nemlig video og foto. Jeg er derfor i gang med at opgradere mit kamera – det kommer der nok et blogindlæg eller to om.

%d bloggers like this: